Congressen 2020

Door de Corona crisis zijn de onsite congressen zeer vaak vervangen door online congressen. Hierbij is zeer vaak de oorspronkelijke datum gewijzigd. Het advies is dan ook om bij gebruik van deze, niet-uitputtende lijst per congres gebruik te maken van de blauwe link naar de website van de betreffende organisatie voor aanvullende informatie.

Veelgestelde vragen over het Coronavirus (RIVM)

Corona en reizen (ANWB)

Corona data (ESRI)

 

Hieronder volgt informatie over congressen, cursussen en symposia die primair direct of indirect te maken hebben met mammascreening, mammaradiologie of mammapathologie. Vanaf 2020 worden ook (selectief) andere congressen en symposia in de lijst opgenomen. De redactie van deze website bepaalt de selectie, maar stelt suggesties en aanbevelingen zeer op prijs. De doelgroepen zijn (mamma)radiologen, nurse-practitioners, screenings-, mamma- en radiodiagnostische laboranten, andere medische disciplines.

Online cursus: 

 

De redactie van de website stelt onderstaande congreslijst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen en vraagt de gebruiker zelf de gegevens te controleren bij gebruik.

 

Aanbevolen zijn ook: https://www.radiologen.nl/opleiding-nascholing/congressen-en-cursussen met informatie over sandwichcursussen en radiologendagen. Niet vermeld zijn de bijeenkomsten van de Secties. Via deze link wordt wel verwezen naar "Congresagenda in GAIA" en "Holland Radiology Page"

 

 

Geselecteerd voor 2020;  data worden vermeld zodra bekend; data kunnen gewijzigd worden tgv de coronacrisis; congressen kunnen geannuleerd worden of on line gaan.

Bovenstaande lijst wordt regelmatig aangevuld cq aangepast.

 

Zie ook de volgende agenda's: